Setkání uživatelů Praha 2005

Ve čtvrtek 10. března 2005 proběhl v Praze, v hotelu Svornost 1. ročník pracovně-společenského setkání pracovníků personálních a mzdových útvarů, kterého se zúčastnilo celkem 92 posluchačů.

Program setkání obsahoval

V rámci doprovodného programu byly prezentovány služby pořádající společnosti M-PRO spol. s r.o. a jejích partnerů společností EPR Consulting Europe a Credos, s.r.o. Po celou dobu setkání byli účastníkům k dispozici konzultanti firmy M-PRO spol. s r.o., kteří prezentovali novým zájemcům personální informační systém TARGET 2100, odpovídali na dotazy a prezentovali novinky systému TARGET 2100.

Podrobné hodnocení setkání bylo provedeno na základě odevzdaných dotazníků. Tímto děkujeme všem, kteří dotazníky vyplnili, odevzdali a pomohli nám tak získat zpětnou vazbu z premiérové akce.

Potěšil nás zájem účastníků a nové moduly systému TARGET 2100 i zájem potencionálních zákazníků o prezentace našeho produktu.

Prohlédněte si několik fotografií z tohoto setkání

Setkání uživatelů v r. 2005

Uvítání paní Kataríny Dobešové ředitelem společnosti RNDr. Petrem Kubátem.

Setkání uživatelů v r. 2005

Přednáška „Zdaňování příjmů zaměstnanců po novele zákona o dani z příjmů v roce 2005“, přednášející p. Kataríny Dobešové, Ministerstvo financí ČR.

Setkání uživatelů v r. 2005

Poděkování ředitele společnosti RNDr. Petra Kubáta za přednášku paní Kataríně Dobešové.

Setkání uživatelů v r. 2005

Přednáška „Současné trendy v rozvoji lidských zdrojů – očekávání a jejich přínos“, přednášející Ing. Michaela Tetzeli, konzultantka EPR Consulting Europe.

Setkání uživatelů v r. 2005

Přednáška „Personalistika a strategie“, přednášející Mgr. Josef Toman, MBT s ředitelem společnosti RNDr. Petrem Kubátem, MBA.

Setkání uživatelů v r. 2005

Celkový pohled, pozorní posluchači.

Česky | English