Informace a termíny - bezplatné konzultace

Vážení zákazníci,

abychom Vám byli co nejvíce nápomocni a nadále prohlubovali Vaši spokojenost se systémem Target 2100 dovolujeme si Vám nabídnout Bezplatné konzultace k užívání systému.

Konzultace se budou konat zpravidla v naší učebně v pobočce Čebín (okr. Brno-venkov).   V případě, že si budete přát přijet na bezplatnou konzultaci do Mostu, je možné si toto domluvit se servisním oddělením. V takovém případě uspořádáme některý z následujících termínů v Mostě pro všechny zákazníky, kteřá preferují jako místo konání konzultace Most.

Rádi bychom upozornili, že bezplatné konzultace jsou určeny výhradně pro uživatele, kteří prošli běžným základním školením obsluhy Target 2100 (v délce 3 dny). Konzultace tedy není možné využívat jako náhradu základního školení uživatelů.

Termíny pro rok 2012 naleznete na nově připravených stránkách pro uživatele systému Target 2100 - www.Target2100.cz v nabídce "Školení".

Přihlásit se na bezplatnou konzultaci je možné buďto e-mailem, nebo pomocí volby "Přihlášení na konzultace" na této stránce vlevo.

Česky | English