CÍGLER SOFTWARE, a. s.

logo Money S3  

 Money S3 - účetní systém pro menší společnosti

Money S3 patří mezi nejrozšířenější systémy pro malé a střední firmy v České i Slovenské republice. Nabízí všechny potřebné moduly - podvojné účetnictví i daňová evidence (jednoduché účetnictví), adresář, fakturaci, sklady, objednávky, mzdy a řadu dalších doplňků, včetně homebankingu, propojení s pokladními systémy, internetovými obchody nebo dalšími aplikacemi na bázi xml. Vyznačuje se především jednoduchou a snadnou obsluhou v prostředí Microsoft Windows.

Money S3 sshot

Systém využívá nejširší spektrum zákazníků. Naleznete mezi nimi firmy, které se zabývají nákupem a prodejem, výrobou nebo službami. Mezi našimi zákazníky jsou velkoobchodní řetězce, zemědělská družstva, strojírenské firmy a také drobní živnostníci a podnikatelé. V naši nabídce nechybí rovněž varianty Money S3 pro neziskové organizace a školy. Vše při velmi dobrém poměru cena/výkon, zajištěnou servisní sítí po celém území ČR a pravidelnou legislativní i funkční aktualizací.

Money S3 zodpovědně nabízí jednoduchost a snadnost ovládání pro ekonomy, obchodníky i manažery. V přehledně uspořádané "aktivní pracovní ploše" máte přístupnou libovolnou funkci Money S3 na jedno klepnutí myši. Získáváte jednoduchou a účelnou práci s daty a jejich vyhledáváním, tříděním, zpracováním nebo tiskem.

Money S3 je modulárním systémem. Základem je vždy modul daňové evidence (jednoduchého účetnictví) nebo podvojného účetnictví s adresářem a fakturací.

Více informací o Money S3 naleznete na www.money.cz.
Stáhněte si bezplatnou zkušební verzi Money S3 Start.
Zvolte si vhodný komplet Money S3 pomocí průvodce.

___________________________________________________________________________

logo Money S5 

Money S5 - informační systém pro střední společnosti

Svět je plný informací, podnikání je stále náročnější a je stále obtížnější získat konkurenční výhodu. A ještě těžší je udržet si ji. Správné informace ve správném čase jsou dnes klíčem k úspěchu. Prosperita firmy záleží na rychlosti zpracování dat a na schopnosti získat z nich rozhodující informace, které umožní nejen včas reagovat na změny v okolí, ale do určité míry i tyto změny předvídat. Logicky se proto zvyšují nároky na podnikové informační systémy (ERP) a řešení vyvinutá v druhé polovině devadesátých let ztrácejí dech.

Money S5 sshot

Díky více než osmnáctiletým zkušenostem výrobce je Money S5 komplexním informačním systémem, pokrývajícím veškeré požadavky středních a menších společností všech zaměření. Jejich nároky jsou pochopitelně různé, a proto je Money S5 navrženo jako modulární stavebnice, kde platíte pouze za to, co skutečně využijete. Pokud vaše firma poroste, váš informační systém poroste s vámi. Money S5 lze ušít každému na míru stejně, jako se šijí kvalitní obleky. Vývojáři připraví funkce přesně podle vašich požadavků a při implementaci je propojí s dalšími řešeními, které ve vaší společnosti používáte. Před předáním systému do rutinního provozu budete moci vyzkoušet, jak vám Money S5 padne a případně upozornit na funkce, které je potřeba „přešít". Vvýsledkem bude dobře padnoucí, plně funkční systém upravený podle vašich představ, zároveň ale otevřený případnému dalšímu rozšíření.

Nový podnikový informační systém Money S5 je nejrychlejším a nejvýkonnějším systémem řady Money. Money patří k nejrozšířenějším informačním systémům v České republice a na Slovensku a v září 2007 jej v ČR a SR používá více než 60.000 subjektů. Money S5 v květnu 2007 získalo první místo v soutěži „Microsoft Industry Awards" v kategorii „Microsoft .NET Technology Award" a potvrdil tak svoji technologickou výjimečnost mezi současnými ERP systémy na českém trhu.

Více informací o podnikovém systému Money S5 naleznete zde.
Seznamte se s branžovými řešeními pro tento systém.
Vyžádejte si více informací o Money S5

Česky | English